Juustokakkujäätelöä lakuraidoin
Juustokakkujäätelö saa twistinsä Pandan herkullisesta lakritsista tehdystä lakukastikkeesta, rapeista keksimuruista ja tuoreista marjoista.
Annokset5
Ainesosat
- 2 kananmunanvalkuaista
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
- 3 kananmunankeltuaista
- 2 dl tomusokeria
- 1 prk (3,33 dl) kuohukermaa
- n. 1 dl lakukastiketta
- 200 g tuoreita marjoja, esim. pensasmustikoita tai vadelmia
- 6 kpl Kantolan-kaurakeksejä
Ohje
- Erottele valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa kerma vaahdoksi. Pese ja kuivaa vatkaimet. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Laita tuorejuusto, keltuaiset ja sokeri kulhoon. Vatkaa tasaiseksi. Sekoita massaan kermavaahto. Kääntele varovasti joukkoon valkuaisvaahto.
- Laita jäätelömassaa kerroksittain vuokaan lakukastikkeen, keksinmurujen ja marjojen kanssa. Peitä kelmulla ja pakasta n. 4 tuntia.
Katso lisää leivontareseptejämme