Lakuratatouille
Lakuratatouille

Lakuratatouille

Sopiiko lakritsi osaksi lämmintä ateriaa? Se selviää kokeilemalla tätä herkullista lakuratatouillen reseptiä!
Annokset4

Ainesosat

  • 1 pieni sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 punainen (suippo)paprika
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 pieni munakoiso
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 laakerinlehti
  • 1 oksa timjamia
  • ¾ dl Panda® lakupaloja
  • 1 ruukku basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Paistamiseen

  • oliiviöljyä

Ohje

  • Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi paprika. Kuutioi kesäkurpitsa ja munakoiso. Puolita tomaatit.
  • Kuullota munakoisoa ja kesäkurpitsaa isolla pannulla öljyssä melkein kypsäksi. Lisää pannulle öljyä, sipulit ja paprikat. Jatka paistamista koko ajan sekoitellen muutama minuutti. Laita pannulle tomaatit, laakerinlehti ja timjami. Vähennä lämpöä ja paista, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  • Lisää joukkoon Panda®-lakupalat. Anna niiden pehmentyä. Mausta seos suolalla, pippurilla ja hienonnetulla basilikalla. Tarjoa sellaisenaan tai lihan, broilerin tai kalan lisäkkeenä.
Katso lisää leivontareseptejämme