Punaherukkabrownie
Brownie-resepti uudella twistillä! Punaherukat tuovat makeaan brownie-taikinaan ihanan kirpeää makua. Yllätä kahvipöytävieraasi hieman erilaisella suklaaherkulla. Kokeile reseptiä ja ihastu!
Annokset20
Ainesosat
Taikina
- 1½ levyä (n. 210g) Panda® tummaa suklaata
- ¾ levyä (100 g) Panda® maitosuklaata
- 250 g voita
- 5 dl fariinisokeria
- 4 huoneenlämpöistä kananmunaa
- 2¼ dl vehnäjauhoja
- 1 dl kaakaojauhetta
- 200 g punaherukoita tai vadelmia
Päälle
- Panda® maitosuklaata
- marjoja
Ohje
- Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi 20x30 cm vuokaan.
- Rouhi suklaat ja laita ne kattilaan. Lisää joukkoon voi ja sokeri. Sulata miedolla lämmöllä.
- Sekoita joukkoon munat yksi kerrallaan. Lisää jauhot ja kaakao. Kääntele nopeasti seokseen punaherukat.
- Kaada taikina uunivuokaan. Paista uunin keskitasolla 30 minuuttia.
Vinkki
Sulata ylijäänyt suklaa ja lusikoi se raidoiksi brownien pinnalle.
Katso lisää leivontareseptejämme