Rocky road -piparit
Tuunaa perinteiset piparkakut erilaisilla koristeilla! Nämä rocky road -piparit ovat juuri sopivan överiherkullisia niin glögi-iltoihin kuin joulupöydän jälkkäriksikin.
Annokset16
Ainesosat
- 1 pkt gluteenitonta pakastepiparitaikinaa (tai 16 kpl glueenittomia pipareita)
- 1 pkt Panda® Valkosuklaa 145 g
- 2 dl kuivattuja karpaloita tai kuivattuja hedelmiä pieninä paloina
- 1 dl rouhittua pekaanipähkinää tai manteleita
Ohje
- Paista gluteenittomasta piparkakkutaikinasta haluamasi muotoisia ja kokoisia piparkakkuja. Voit myös ostaa valmiita piparkakkuja.
- Sulata suklaa. Anna sen jäähtyä noin 10 minuuttia huoneenlämmössä.
- Sekoita joukkoon melkein kaikki karpalot ja pähkinät. Lusikoi seosta jäähtyneille pipareille.
- Koristele lopuilla karpaloilla ja pähkinöillä.
Vinkki
Gluteenia sisältäviin piparkakkuihin voit käyttää rouhittuja Panda® Lakumix® -karkkeja karpaloiden tilalle.
Katso lisää leivontareseptejämme