Jauhoton suklaakakku
Tämä suussasulava kakku on todellisten suklaan ystävien lempiherkku! Kakun salaisuus piilee ihanan tahmeassa sisuksessa ja Pandan tumman suklaan hurmaavassa maussa. Älä säikähdä kakun lässähtämistä, sillä se kuuluu asiaan. Nappaa alta resepti tähän jauhottomaan suklaakakkuun ja hurmaa jälkkärivieraat!
Annokset9
Ainesosat
Taikina
- 200 g voita
- 200 g Panda Tummaa suklaata
- 5 kananmunankeltuaista
- 5 kananmunanvalkuaista
- 2 dl fariinisokeria
- 1 dl sokeria
Vuoan voiteluun
- 2 rkl voita
Tarjoiluun
- Kermavaahtoa
- Marjoja, esim. tuoreita mustikoita ja vadelmia
Päälle (halutessasi)
Ohje
- Vuoraa irtopohjavuon pohja leivinpaperilla. Voitele paperin ja vuoan reunat.
- Sulata voi ja paloiteltu suklaa.
- Vatkaa keltuaiset ja fariinisokeri vaahdoksi.
- Vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri valkuaisvaahtoon vähitellen vatkaten. Sekoita voi-suklaaseos keltuaisvaahtoon. Kääntele valkuaisvaahto joukkoon. Kaada taikina kakkuvuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla n. 40 minuuttia. Älä säikähdä kakun lässähtämistä, sillä se kuuluu asiaan. Kakku saa jäädä sisältä tahmeaksi.
Vinkki
VINKKI!
Sulata suklaata ja valuta sitä rennoiksi raidoiksi kakun päälle koristeeksi.
Katso lisää leivontareseptejämme