Upea Kolmen suklaan moussekakku on näyttävä ja herkullinen kokonaisuus kevään ja kesän kahvipöytiin. Mehevän suklaakakun valmistuksessa käytetään Panda® Tummaa, Valko- ja Maitosuklaata. Suklaakakun koristelu kruunataan Marmoroiduilla suklaakoristeilla, jotka syntyvät myös kolmen suklaan yhdistelmästä. Reseptin on laatinut Liisa Westerberg.
Ainesosat
Täyte
- 145 g Panda® Maitosuklaata
- 145 g Panda® Valkosuklaata
- 400 g maustamatonta tuorejuustoa
- 4 dl kuohukermaa
- 1 dl tomusokeria
Koristelu
- 145 g Panda® Tummaa suklaata
- 1 1/2 dl kuohukermaa
- Marmoroituja suklaakoristeita
Ohje
- PohjaVuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla. Murskaa keksit hienoksi rouheeksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Laita kylmään odottamaan.
- TäyteSulata suklaat omissa kulhoissaan ja jätä odottamaan. Mittaa tuorejuusto, kerma ja tomusokeri kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi, paksuksi vaahdoksi. Jaa vaahto kahteen osaan ja kääntele toiseen osaan maitosuklaa ja toiseen valkosuklaa. Lusikoi täytteet vuorotellen pohjan päälle ja marmoroi kevyesti pyörittelemällä tikkua täytteessä. Tasoita pinta ja laita kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
- KoristeluPaloittele suklaa kulhoon ja kuumenna kerma. Kaada kuuma kerma suklaan päälle ja sekoita tasaiseksi. Jäähdytä. Vatkaa jäähtynyt kuorrute paksuksi vaahdoksi ja pursota kakun päälle. Viimeistele suklaakoristeilla.
Vinkki
Gluteenittoman kakusta saa vaihtamalla pohjan keksit gluteenittomiin.
Katso lisää leivontareseptejämme