Laku-kirsikkakastike ankalle
Ankkaa ja laku-kirsikkakastiketta – ylellinen ateria on taattu. Lakritsi sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon, kuten tässä laku-kirsikkakastikkeessa. Kokeile jotain uutta testaamalla tätä reseptiä!
Annokset4
Ainesosat
- 1 salottisipuli
- 16 kirsikkaa
- 4 rkl voita
- 2 dl kanalientä
- ¾ dl punaviiniä
- 2 rkl sileää kirsikkahilloa
- 1 dl Panda lakupaloja
- ½ tl mustapippuria myllystä
- maissitärkkelystä
Ohje
- Kuori ja hienonna sipuli. Puolita kirsikat ja poista kivet.
- Kuullota sipuli ruokalusikallisessa voita kypsäksi. Varo, ettei sipuli pala. Lisää kirsikat, kanaliemi, viini, hillo ja lakupalat. Kiehauta seos ja anna porista sekoitellen n. 5 minuuttia. Mausta pippurilla ja 3 lusikallisella voita.
Vinkki
Jos haluat kastikkeesta paksumpaa, voit saostaa sen halutessasi maissitärkkelyksellä pakkauksen ohjeen mukaan.
Katso lisää leivontareseptejämme