Laku-kirsikkakastike ankalle
Laku-kirsikkakastike ankalle

Laku-kirsikkakastike ankalle

Ankkaa ja laku-kirsikkakastiketta – ylellinen ateria on taattu. Lakritsi sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon, kuten tässä laku-kirsikkakastikkeessa. Kokeile jotain uutta testaamalla tätä reseptiä!
Annokset4

Ainesosat

  • 1 salottisipuli
  • 16 kirsikkaa
  • 4 rkl voita
  • 2 dl kanalientä
  • ¾ dl punaviiniä
  • 2 rkl sileää kirsikkahilloa
  • 1 dl Panda lakupaloja
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • maissitärkkelystä

Ohje

  • Kuori ja hienonna sipuli. Puolita kirsikat ja poista kivet.
  • Kuullota sipuli ruokalusikallisessa voita kypsäksi. Varo, ettei sipuli pala. Lisää kirsikat, kanaliemi, viini, hillo ja lakupalat. Kiehauta seos ja anna porista sekoitellen n. 5 minuuttia. Mausta pippurilla ja 3 lusikallisella voita.

Vinkki

Jos haluat kastikkeesta paksumpaa, voit saostaa sen halutessasi maissitärkkelyksellä pakkauksen ohjeen mukaan.
Katso lisää leivontareseptejämme