Lakupalat mokkapalojen hengessä
Nyt ei tehdä mokkapaloja vaan lakupaloja! Tällä Panda®-reseptillä valmistat nopean jälkkärin tarjottavaksi. Koristele lakupaloilla ja nauti!
Annokset17
Ainesosat
Taikina
- 200 g voita
- 1½ dl sitruunamehua (n. 3 sitruunasta)
- 4 kananmunaa
- 3 dl fariinisokeria
- 4 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 dl Panda® lakupaloja
Kuorrutus
- 2 dl kermavaahtoa
- 750 g mustaa sokerimassaa
Koristeluun
Ohje
- Paloittele voi kattilaan. Lisää joukkoon sitruunamehu. Kuumenna, kunnes voi sulaa. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja lakupalat keskenään. Sekoita munavaahdon joukkoon vuorotellen voiseosta ja jauhoseosta. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
- Kaada leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Levitä ohut kerros kermavaahtoa kakkupohjalle. Kauli sokerimassa ohuehkoksi levyksi. Se onnistuu parhaiten kelmun välissä tai tomusokerilla jauhotetulla työtasolla. Laita sokerimassalevy kakkupohjan päälle. Siisti reunat. Leikkaa annospaloiksi. Koristele halutessasi Panda®-lakupaloilla.
Katso lisää leivontareseptejämme