Suklaajuustokakkupalat
Ihanan mehevät ja suklaiset suklaajuustokakkupalat sopivat tarjottavaksi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tarjoa lämpimän juoman kanssa ja nauti!
Annokset18
Ainesosat
- 200 g Panda® Tummaa suklaata
- 200 g voita
- 3 kananmunaa
- 3 dl sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
Tuorejuustotäyte
- 400 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 rkl vaniljasokeria
- 1½ dl tomusokeria
- 2 kananmunaa
Tarjoiluun
- Mansikoita tai hedelmiä
- Panda® tummaa suklaata
Ohje
- Lämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele leivinpaperi voilla ja laita se 20x30 cm kokoiseen uunivuokaan.
- Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi ja siivilöi taikinaan vehnäjauhot.
- Valmista täyte sekoittamalla tuorejuustoon sokerit ja munat. Levitä 3/4 suklaataikinasta pellille. Levitä taikinan päälle tuorejuustotäyte. Lisää loppu suklaaseoksesta tuorejuuston päälle. Tee halutessasi veitsellä kuvioita taikinan pinnalle. Paista uunin keskitasolla n. 35 minuuttia. Paistos saa jäädä hieman tahmeaksi.
- Jäähdytä ja leikkaa paloiksi. Sulata halutessasi hieman suklaata ja valuta sitä raidoiksi palojen päälle. Tarjoile tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa.
Katso lisää leivontareseptejämme