valkosuklaasalami
valkosuklaasalami

Valkosuklaasalami

Herkullinen ja näyttävä valkosuklaasalami on mausteilla höystettyä, salamin muotoon kääräistyä herkkua! Tarjoile valkosuklaasalami sen jäähdyttyä ja säilytä ylijäänyt valkosuklaasalami jääkaapissa. Valkosuklaasalami on myös kiva joulumuistaminen!
Annokset10

Ainesosat

  • 405 g Panda® Valkosuklaata
  • dl kuivattuja karpaloita
  • 1 dl pistaasia
  • 3 rkl kandeerattua appelsiiniä

Ohje

  • Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Lisää seokseen muut aineet. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  • Jaa seos kahdelle leivinpaperipalalle. Muotoile pötköksi. Kääräise tiiviiksi rullaksi. Kietaise päät kiinni. Nosta jääkaappiin vähintään 6 tunniksi.
  • Leikkaa muutaman sentin paksuisiksi paloiksi paperin läpi. Poista paperi ja tarjoa heti. Jos salamia jää, säilytä se jääkaapissa.
Katso lisää leivontareseptejämme