Valkosuklaasalami
Herkullinen ja näyttävä valkosuklaasalami on mausteilla höystettyä, salamin muotoon kääräistyä herkkua! Tarjoile valkosuklaasalami sen jäähdyttyä ja säilytä ylijäänyt valkosuklaasalami jääkaapissa. Valkosuklaasalami on myös kiva joulumuistaminen!
Annokset10
Ainesosat
- 405 g Panda® Valkosuklaata
- 1½ dl kuivattuja karpaloita
- 1 dl pistaasia
- 3 rkl kandeerattua appelsiiniä
Ohje
- Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa. Lisää seokseen muut aineet. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Jaa seos kahdelle leivinpaperipalalle. Muotoile pötköksi. Kääräise tiiviiksi rullaksi. Kietaise päät kiinni. Nosta jääkaappiin vähintään 6 tunniksi.
- Leikkaa muutaman sentin paksuisiksi paloiksi paperin läpi. Poista paperi ja tarjoa heti. Jos salamia jää, säilytä se jääkaapissa.
Katso lisää leivontareseptejämme